specials

specials

BRANI 1.3 specials zijn vaak kleine oplages of unieke BRANI modellen. Het thema voor BRANI  is gebruik te maken van zoveel mogelijk gerecycled materiaal.
Op deze wijze probeert Studio BRANI bewust mee te dragen aan de bescherming van ons milieu. Vaak versterkt een verwijzing, verwerkt in het materiaal, nog meer het stoere, industriële karakter van BRANI

Brani Greyhound

De stoere Greyhound bus is de inspiratiebron voor de panelen van deze speciale BRANI 1.3

De panelen zijn van aluminium en gewalst in de vorm die kenmerkend zijn voor het design van de Greyhound bus. De vorm benadrukt nog meer het industriële karakter van BRANI. Deze BRANI 1.3 is een speciale editie en wordt op bestelling geproduceerd. Neem contact op met Studio BRANI voor meer informatie.

Brani 1 indestructible

Deze speciale BRANI 1.3 is voorzien van fotoprint verzorgd door de Illustrator Sylvan Steenbrink

De print van volledig verroest en mishandeld plaatstaal geeft deze BRANI 1.3 een bijna onverwoestbaar uiterlijk. Deze BRANI 1.3 is een speciale editie en wordt op bestelling geproduceerd.  Neem contact op met Studio BRANI voor meer informatie.

Brani 1 briot

Daar waar Kunst en design elkaar ontmoeten is Brani  Briot ontstaan. Kunstenaar Frank Donkers:
“Een Brani 1.3 is robuust en stoer, daarom ben ik op zoek gegaan naar de zachte kant van Brani “

De inspiratie voor het ontwerp van deze Brani 1.3 special edition komt uit een wijsheid die een kunstdocent mij ooit vertelde.

“Als je geen straaljagerpiloot kan worden, dan maar kunstenaar!”

Gespoten staal aan de onderzijde, aan de bovenzijde een zonnig blauwe hemel met 4 in anaglyph weergegeven straaljagers. In het midden een nonchalante inktwassing over het gegalvaniseerde metaal van de deuren en zijkanten, die de boven-en onderzijde met elkaar verbind.

Aan de binnenzijde is een kleuren-printstaal aangebracht met codes die zijn terug te leiden op de gebruikte elementen in het ontwerp(proces). Als het DNA van het ontwerp!

next page: Home