brani

Concept en ontwerp:

Lodewijk van Walraven, studio BRANI

Samengesteld uit gerecycled metaal en aluminium is BRANI geïnspireerd op vergankelijkheid en het recyclen van materiaal. Een nieuw Dutch design, industrieel en kunstzinnig.

no-nonsense design

BRANI heeft panelen die naar links en rechts schuiven aan de buitenkant. BRANI heeft geen voor-, achter-, of zijkant. Dit design zit boordevol verrassingen en de continue veranderende kijkhoek speelt met het ontwerp van BRANI.

panelen en beweging

Door de ranke panelen te verschuiven ontstaat telkens een nieuwe vorm. BRANI is brutaal en stoer en verandert van luchtig en rank tot wijds en volumineus.

Met een kleine beweging schuiven de panelen onafhankelijk van elkaar in de profielen aan de buitenkant. Deze ranke sterke metalen panelen zijn behandeld met een speciale semi-gloss structuur coating.

aanraken voelen bewegen

Het aanraken, voelen en bewegen van deze panelen geeft een absolute impact op jouw emotie. BRANI voelt zich thuis tegen een wand, midden in een ruimte als kunst- of designobject, of als brutale onderbreker van een ruimte. BRANI kent veel rollen.

modellen

Studio Brani is begonnen met model 1.3 Inmiddels is BRANI doorontwikkeld en verkrijgbaar in 12 modellen en 25 kleuren. Alle modellen hebben rondom panelen die uitschuiven. Door het unieke schuifprofiel van Brani kunnen twee of drie panelen voor of achter elkaar worden geschoven om zo een gedeeltelijk open meubel te creëren. Brani heeft geen voor of achterzijde en is daardoor ook geschikt om midden in de ruimte te plaatsen als object of als divider.

Klik op de afbeelding voor afmetingen en prijsinformatie.

different

Studio Brani slaat met de BRANI design een complete andere weg in. Brani treedt buiten de paden en trekt zich niets aan van de standaard normen.

The circle

De materialen die we gebruiken voor BRANI hebben eerst ergens anders voor gediend. Deze materialen krijgen door ze te recyclen en daarna te bewerken weer een nieuwe functie als designobject BRANI.

kleuren kiezen en combineren

Kleuren in de omgeving spelen een belangrijke rol.
Welke kleuren heb jij graag om je heen?
Brani heeft 12 modellen. In de configurator gebruiken wij model BRANI 1.3 om jouw favoriete kleurkeuze te maken uit ons kleurenaanbod.

Het BRANI TwoTones kleurconcept: BRANI heeft een brede en een smalle kant in één kleur,
de andere hoek in een tweede kleur. De kleur bepaal jij zelf.
BRANI is standaard uitgevoerd met goudkleurige metalen planken.

twotones

een brani kleurconcept

Kleur is een krachtige beleving en is te vergelijken met een emotie, zoals smaak of geur.
Door twee kleuren in BRANI te verwerken wordt op een speelse manier het ontwerp van BRANI benadrukt.

kijkhoek

Door de twee kleuren die elkaar versterken, krijgt BRANI 1 in elke verschillende kijkhoek steeds een nieuwe vorm. Zowel open of dicht.

Monotone

BRANI Monotone is uitgevoerd in één kleur. Met de speciale BRANI configurator kan je bijvoorbeeld BRANI 1.3 de kleur geven die helemaal bij jou past. Mocht je ooit weer in zijn voor een andere kleur,  BRANI panelen kun je ook los bestellen. BRANI panelen zijn behandeld met een mooie fijne structuurcoating.

brani 1.3 frənt

BRANI in de stoere ralkleuren 7034 en 7039. BRANI Frənt is er een die altijd voorop loopt. Panelen en geraamte met structuurcoating. Deze structuur voel je bij het schuiven van de panelen. Zo ontstaat de verleiding om BRANI telkens aan te raken. BRANI Frənt is standaard uitgevoerd met de brutale goudkleurige planken.

brani 1.3 RUSTY

BRANI is verre van vergankelijk, maar het gerecycled materiaal wat Brani gebruikt voor BRANI heeft er ook wel eens anders uitgezien. Het stoere materiaal van roest staat BRANI goed. BRANI 1.3 Rusty wordt gepresenteerd als een limited edition.

BRANI Rusty is behandeld met een effen matte structuurcoating met een stoer geoxideerd uiterlijk.

Net als alle BRANI uitvoeringen is BRANI Rusty standaard met de brutale goudkleurige planken.

brani 2.2

Studio Brani is begonnen met model 1.3 Inmiddels is BRANI doorontwikkeld en verkrijgbaar in 12 modellen en 25 kleuren. Alle modellen hebben rondom panelen die uitschuiven. Door het unieke schuifprofiel van Brani kunnen twee of drie panelen voor of achter elkaar worden geschoven om zo een gedeeltelijk open meubel te creëren. Brani heeft geen voor of achterzijde en is daardoor ook geschikt om midden in de ruimte te plaatsen als object of als divider.

specials

Veel ontwerpers en creatieven worden geïnspireerd en willen de panelen onder handen nemen. Studio BRANI geeft ze een platform waardoor er unieke panelen voor de BRANI ontstaan.
Van onder andere bewerkte panelen tot speciaal gevormde panelen en panelen die de vergankelijkheid simuleren.

next page: configurator