different

Brani slaat met de BRANI 1 een complete andere weg in. Brani treedt buiten de paden en trekt zich niets aan van de standaard normen.

brani 1

van studio BRANI

Samengesteld uit gerecycled metaal en aluminium is BRANI 1 geïnspireerd op vergankelijkheid en het recyclen van materiaal. Nieuw en authentiek, industrieel en kunstzinnig. No-nonsense Dutch Design, met een nieuwe toekomst.

no-nonsense design

BRANI 1 heeft panelen die naar links en rechts schuiven aan de buitenkant. BRANI 1 heeft geen voor-, achter-, of zijkant. Dit design zit boordevol verrassingen en de continue veranderende kijkhoek speelt met het ontwerp van BRANI 1.

panelen en beweging

Door de ranke panelen te verschuiven ontstaat telkens een nieuwe vorm. BRANI 1 is brutaal en stoer en verandert van luchtig en rank tot wijds en volumineus.

Met een kleine beweging schuiven de panelen onafhankelijk van elkaar in de profielen aan de buitenkant. Deze ranke sterke metalen panelen zijn behandeld met een speciale semi-gloss structuur coating.

aanraken voelen bewegen

Het aanraken, voelen en bewegen van deze panelen geeft een absolute impact op jouw emotie. BRANI 1 voelt zich thuis tegen een wand, midden in een ruimte als kunst- of designobject, of als brutale onderbreker van een ruimte. BRANI 1 kent veel rollen.

twotones

een brani kleurconcept

Kleur is een krachtige beleving en is te vergelijken met een emotie, zoals smaak of geur.
Door twee kleuren in BRANI 1 te verwerken wordt op een speelse manier het ontwerp van BRANI 1 benadrukt.

kijkhoek

Door de twee kleuren die elkaar versterken, krijgt BRANI 1 in elke verschillende kijkhoek steeds een nieuwe vorm. Zowel open of dicht.

Het BRANI TwoTones kleurconcept: BRANI 1 heeft een brede en een smalle kant (hoek) in één kleur.
De andere hoek is in een andere kleur. Dit is duidelijk te zien in de configurator.
BRANI 1 is standaard uitgevoerd met goudkleurige metalen planken.

brani 1 configurator

Bepaal zelf jouw Two Tones kleurcombinatie

Kleuren in de omgeving spelen een belangrijke rol. Brani biedt de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe de BRANI 1 opgaat in de ruimte.
Door een favoriete kleurcombinatie te kiezen bepaal je zelf de rol van de BRANI 1.
Welke kleuren heb jij graag om je heen?

…Snel winkelen

We hebben alvast een paar mooie kleurcombinaties samengesteld waar je ook uit kunt kiezen.
Klassieke combinaties, vrolijke combinaties en stoere combinaties.

Monotone

BRANI 1 Monotone is uitgevoerd in één kleur. Met de speciale BRANI configurator kan je BRANI 1 de kleur geven die helemaal bij jou past. Mocht je ooit weer in zijn voor een andere kleur,  BRANI 1 panelen kun je ook los bestellen. BRANI 1 panelen zijn behandeld met een mooie fijne structuurcoating.

brani 1 frənt

BRANI 1 in de stoere ralkleuren 7034 en 7039. BRANI 1 Frənt is er een die altijd voorop loopt. Panelen en geraamte met structuurcoating. Deze structuur voel je bij het schuiven van de panelen. Zo ontstaat de verleiding om BRANI 1 telkens aan te raken. BRANI 1 Frənt is standaard uitgevoerd met de brutale goudkleurige planken.

brani 1 RUSTY

BRANI 1 is verre van vergankelijk, maar het gerecycled materiaal wat Brani gebruikt voor BRANI 1 heeft er ook wel eens anders uitgezien. Het stoere materiaal van roest staat BRANI 1 goed. BRANI 1 Rusty wordt gepresenteerd als een limited edition.

BRANI 1 Rusty is behandeld met een effen matte structuurcoating met een stoer geoxideerd uiterlijk.

Net als alle BRANI 1 uitvoeringen is BRANI 1 Rusty standaard met de brutale goudkleurige planken.

The circle

De materialen die we gebruiken om BRANI 1 van te maken hebben eerst ergens anders voor gediend. Deze materialen krijgen door ze te recyclen en daarna te bewerken weer een nieuwe functie.

Een nieuw Designobject: BRANI 1

specials

Veel ontwerpers en creatieven worden geïnspireerd en willen de panelen onder handen nemen. Studio BRANI geeft ze een platform waardoor er unieke panelen voor de BRANI 1 ontstaan.
Van onder andere bewerkte panelen tot speciaal gevormde panelen en panelen die de vergankelijkheid simuleren.

next page: configurator